8 poseert voor winterseks dat je gewoon moet proberen!

28 abril, 2022

Volgens de vintage traditie in de winter hebben we kouder dan in de zomer. En we zijn voortdurend op zoek naar manieren om op te warmen!

Natuurlijk kun je het hele jaar door seks hebben, maar er zijn poses, waarin jij en de partner sneller zullen opwarmen. (Maar in zomerse hitte, zullen deze houdingen ongepast en kleverig lijken.)

Over deze acht eenvoudige opwarmingsposes voor winterseks zullen we het je nu vertellen!

01
Live deken

Met een klassieke pose «Partner zeead» Je lichamen zijn bijna niet in contact — Nou, naast het minimum dat vereist is voor de wet. Maar het is een partner waard om op de maag te liggen, en je bent een buik op een partner, hoe ze een gezellig gevoel zal creëren dat ze bedekt was met een verwarmde deken, die ook bezighoudt met haar geslacht! En jij, ten koste van wrijving over het vrouwelijke lichaam en ruil met dit lichaam, zal onmiddellijk warmer worden.

02
Sneeuwbalspel

Op het eerste gezicht, voor je een klassieke houding «aan kant». In de tweede blik — te. Maar als je deze tekst leest, begrijp je dat dit de beste post is voor seks onder de deken (en de deken in het koude seizoen zal niet overbodig zijn). Bovendien kunt u dicht bij de achterkant komen — Bron van warmte en gezelligheid. Nou, ten slotte, in deze houding, ben je comfortabel om een ​​partner hete borst te nemen en het te masseren met je ijzige vingers.

03
Lage sugroes

Het lijkt velen voor velen sinds school «Zendingspositie». Maar met één belangrijk amendement: leun tijdens seks niet op de elleboog, waardoor ze over de partner verhogen, en het meisje achter de schouders. Ze wijst je met mijn voeten. Ruimte tussen jou, waar het ernaar streeft om de kou te beklimmen, zal niet blijven. De enige betreurenswaardige beperking: je moet tenslotte niet te zwaar zijn, de partner accepteert een belangrijk deel van je gewicht.

04
Voeten in warmer

Meestal, in een snuifje, ik heb een voetpartner, je legt ze op je schouders. Maar deze keer zal je het meisje verrassen, want door op haar benen op haar borst te drukken, lieg je bovenop. In ruil daarvoor krijgen jullie allebei een verergerd (in gezond verstand) een gevoel van penetratie, het vermogen om te kussen en extra warmte van de newfound-nabijheid. Het meisje zal een keer of twee opwarmen, omdat deze winterhouding de bekende flexibiliteit vereist

05
Ruiter op herten

En hier en de winterversie van de tijd om van de mensheid van poses te houden «Rijder». Priligy kopen België Maar, als het gewoonlijk, zaait op u van boven, leunt het meisje terug en beweegt op en neer, in de winterinterpretatie van de houding, moet ze met u nauwlettend worden vertroebeld, terwijl het hoofdwerk aan bewegingen u moet doen. Maar snel warm!

06
Winterlandschap

Als je bedoelt hoe dichter bij de winterpalen, is er niet genoeg visuele stimulatie, let op deze houding. Je bent met een partner zitten tegen elkaar, haar benen worden door de jouwe gegooid. Aan de ene kant geeft een dergelijke houding me niet om de benen te bevroren, aan de andere kant — garandeert entertainment, en daarom hoef je nog geen verbeelding te storen.

07
Sneeuwvlok

Laat de partner op de maag liggen, met zijn armen en benen naar de zijkanten, en je snijdt haar lichaam met je lichaam, haar ledematen met hun ledematen (en haar hoofd zijn hoofd, als je de logische ketting voortzett). Zo’n pose geeft een nieuwsgierige bonus: je kunt je vingers aanklikken naar je vingers op de hoofden van de partners: het zal verlegen en warm zijn. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het in deze houding is dat je lichamen meer dan ooit in contact komen, en daarom sneller verwarmd.

08
Verwarming drankjes

De meest politieke corrigerende variatie van de houding «69» — Dit is wanneer de partner en de partner aan de zijkant liggen: geen scheiding op de bovenste en onderste, allemaal gelijk. Misschien de beste houding voor snel verwarmen. Vooral als u ervoor zorgt dat uw torsies strak in contact komen.

Comentarios 0

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *