Alle veranderingen 7 Seksverschillen na de bevalling van het gewone

21 marzo, 2022

Als je het gevoel hebt dat binnenkant is geweest, hoe eerder, dit is normaal. Na het begin van de borstvoeding neemt de productie van oestrogeen af, en daarom worden smeermiddelen minder geproduceerd. Je hoeft niet in paniek te raken, vooral omdat dit probleem gemakkelijk op te lossen is. Probeer smeermiddel of een langetermijnvochtinizer te gebruiken. Als het niet hielp – er zijn speciale medische smeermiddelen en oestrogeencrèmes.

2. De structuur van de vagina kan veranderen

Extern kan het er altijd uitzien, maar de interne structuur verandert. Het is een beetje uitgerekt tijdens de natuurlijke geslachten, wat leidt tot een verandering in sensaties. De ingang van de baarmoederhals van de ronde verandert in een “glimlach”, het weefsel van de vagina rekt zich terug en keert niet meteen terug naar de gebruikelijke toestand. Hierdoor werd het gevoel dat binnen het ruim was. Wat te doen? Kegel Oefeningen kunnen helpen. En tijd.

3. Pijn

Tijdens seks kunnen onaangename sensaties verschijnen. Ze zijn niet alleen verbonden met droog: als je bent gemaakt door episiotomie (incisie) of er hiaten tijdens de bevalling waren, kan het al heel lang pijn doen – totdat alles genezen is. Helpt meestal smeermiddel. Als er veel is verstreken, en niets is veranderd, gaat u naar de dokter.

4. Een wens

Na de bevalling kan het over het algemeen een tijdje raden. Er mag niet worden gedacht dat alles hetzelfde zal zijn als voorheen: jullie hebben allebei nieuwe rollen en verantwoordelijkheden, en dit beïnvloedt onvermijdelijk de houding tegenover alles, inclusief seks. Maar het verlies van verlangen is normaal! Vooral omdat het niet zo moeilijk is om te herstellen, moet je proberen om meer quality tijd samen te geven.

vijf. Schema

Jonge moeders moeten vaak kiezen tussen seks en slapen en slapen wint meestal. Zijn gebrek kan van invloed zijn op het libido, dus slaap is erg belangrijk. Seks wordt gepland, en daar is niets mis mee.

6. Een plek

Na de bevalling kan de slaapkamer stoppen met het zijn van de hoofdplaats voor seks, omdat het kind nu hier slaapt. Maar in een appartement of een huis vindt u vele andere plaatsen! Daarnaast prikkelt veel extra excites.

7. Wijziging

Na de bevalling zijn veel vrouwen zorgen gemaakt dat het lichaam erger is. Vaak is er geen voorwaarden hiervoor, maar als alles serieus is – kunt u contact opnemen met oorzaken en psychologische gevolgen van erectiestoornissen een specialist. Iedereen kan verschillende moeilijkheden hebben met seks na de bevalling, maar in de meeste gevallen wordt dit allemaal “behandeld” door frequente communicatie met de partner – zowel emotioneel als fysiek.

Comentarios 0

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *