Hoe en waarom vrouwen de status veranderen knappe mannen met de meest shabby zees

4 abril, 2022

Opmerkingen van wetenschappers voor de MACAK-groep mogen interessante conclusies verrichten over de aard van ontrouw tussen mensen.

Onderzoekers bekijken opnieuw

de apen voor seks en maken verreikende conclusies. Tuftly geregeld wat te zeggen!

Hoewel, serieus, de analyse van seksuele levende apen nog steeds de grote manier blijft, begrijp dan op zijn minst op de een of andere manier het vage dieren instincten homo sapient. Ons alles is tenslotte veel minder bereid om geleerden in hun slaapkamers te houden, en nog meer demonstreert wie met wie en wanneer ze elkaar moeten veranderen.

Ja, het onderwerp van de studie van wetenschappers deze keer is een complexe hiërarchie van relaties in een polygaminepakket van Macak. Wetenschappers vermoeden dat zo (we bedoelt polygamine) ooit de jeugd van de mensheid hadden, dus sommige windstoten van daaruit.

Dus, een strikte hiërarchie wordt waargenomen in het pakket van Macak. Er is de krachtigste slimme en invloedrijke alfa-man, die een dominante positie inneemt. Het is wie het vaakst valt met vrouwtjes, en het doet het op het moment dat ze ovulatie hebben.

Er is zijn “helpers”, bèta-mannetjes die ook toegang hebben tot vrouwtjes, maar voor degenen die erger worden en in die momenten waarop de conceptie onwaarschijnlijk is. In het algemeen zijn ze de tweede in de rij. Verder is er een derde, vierde enzovoort – tot de meest shabby-mannetjes aan de rand van de pakketten, waarvan geen wijfje niet in de buurt van zichzelf. Dit gedrag werd waargenomen door wetenschappers.

Verder besloten de onderzoekers om het genetische materiaal van de welp te analyseren en te bepalen hoe de hiërarchie van invloed is op het vaderschap.

In het begin was alles behoorlijk logisch: de meest jong was de alpha. Echter, de verder begon geweldig te zijn. Ten eerste was de bèta-mannetje van de erfgenamen een beetje kleiner. Ten tweede bleek een jong, zelfs de laagste leden van het pakket te zijn, die wetenschappers nooit met vrouwen worden gekopieerd!

Hoe kon dit gebeuren?

Wetenschappers bedachten en geïnstalleerde nachtcamera’s. Het bleek dat de dag van Makaki geen seks heeft om te fokken, hoeveel om sociale status vast te stellen. Kan worden gezegd van ijdele overwegingen! De mannetjes leken tegelijkertijd te worden verkondigd: “Ik ben het belangrijkste hier, al mijn vrouwtjes!”En vrouwtjes:” HIER, kijk alles, ik ben een geliefde vrouw alfa!”

Maar ‘s nachts is er een stormachtig geheim leven, waarin de echte dieren koken. Hier gaat het geslacht naar iedereen, zelfs het meest shabby man.

Onderzoekers geloven dat dit helemaal niet is omdat het ‘s nachts niet zichtbaar is. In feite kunnen de Macak-vrouwtjes een persoon perfect identificeren door geur en angstig te verhogen als ze het niet leuk vinden wat er gebeurt.

De vrouwtjes zijn helemaal niet tegen contacten met de laagste rangschikking, omdat op deze manier op de stam wordt geleverd door genetische diversiteit. Bovendien is het alfa-mannelijke genoom voor sommige vrouwen mogelijk niet perfect in combinatie met hun eigen genoom. Bijvoorbeeld, als ze te naaste familieleden zijn. Meer gezonde nakomelingen die ze zullen krijgen met een low-edge man uit de buitenwijken van het pakket.

Comentarios 0

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *