Manieren om een ​​orgasme te krijgen zonder de geslachtsdelen aan te raken

22 abril, 2022

Herinnerend alle schapen, je hebt de kans om te zien in de wereld van dromen, niet je saaie chef, die je weer raakt voor het onvoorziene rapport, maar een

donkere knappe man op de oceaan.

Hier streèstochten hij je in de hand, je begint een aangename warmte te voelen in het gebied van Solar Plexus, dan is hij sexy fluisterend in het oor, en je lichaam van binnenuit is al helemaal bedekt door vuur. Slaap eindigt met orgasme. Akkoord, het is veel leuker dan wakker worden van het alarm.

Als daarvoor, geloofde je dat alleen mannen in staat waren om Orgas te ervaren, – je vergiste je.

Het onderzoeksteam van de Amerikaanse seksuoloog Alfred Kinsey beschreef het bestaan ​​van vrouwelijke nachtorgasmes ouder dan 60 jaar geleden. Kinsey Pollrew meer dan 5.600 vrouwen, en 37% van hen beantwoordde dat tijdens de slaap een gemiddelde van 3-4 orgasme per jaar. Bovendien zullen oudere vrouwen eerder een piek van seksuele tevredenheid bereiken, in plaats van jong.

Desalniettemin kunnen deze studies niet als volledig worden beschouwd, omdat niet alle vrouwen zich volledig konden beseffen of ze een orgasme hebben ervaren of het was gewoon een gevoel dat vergelijkbaar is met hem, omdat geen “echt bewijs”, die mensen niet hadden.

Wat kan verbonden zijn met het vermogen om tijdens de slaap een orgasme te ervaren? Ten eerste, tijdens de slaap in de vagina, komt er meer bloedstroom, in plaats van in de tijd van waakzaamheid. Ten tweede, zoals hierboven al vermeld, wordt een vrouwelijk orgasme in de hersenen geboren, wat in de regelmatige tijd wordt verstopt met verschillende huishoudelijke en professionele problemen, maar tijdens de slaap, integendeel, schoon en gratis voor seksuele fantasieën.

Orgasme afbeelding

Je hebt waarschijnlijk de uitdrukking gehoord “voordat ik denk – denk ‘. Onze gedachten kunnen materialiseren. Je kunt anders relateren aan de boeken van Vadim Zelanda “transformatie van de realiteit” of naar de film “geheim”, maar met de hulp van alleen gedachten, kan het meisje een orgasme veroorzaken en ervaren.

Om dit te bereiken, moet je jezelf diep onderdompelen in de wereld van je fantasieën: iemand verbeeldt een geliefde acteur, anderen recreëren in gedachten spannende scènes uit films. Maar het is het beste om de helderste seksuele ervaring te onthouden en het in mijn hoofd te reproduceren in de kleinste details.

Studies over dit onderwerp voerde een hoogleraar Biology of Ratger University of USA Barry Komisseluk uit. Om dit te doen, observeerde hij de hersenactiviteit van vrouwen tijdens het orgasme en onthulde patronen: de centra van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor seksueel genot, werken ze even zowel tijdens het echte fysieke contact, als op het moment dat een vrouw een orgasme probeerde te veroorzaken hulp van het denken. Maar tijdens de imitatie van orgasme vertoonden deze hersencentra geen activiteit.

CGORASASM

Je wens om jezelf in de sportschool uit te putten, kan niet alleen leiden tot een goede figuur en psychologisch welzijn, maar ook de kans geven om het orgasme te ervaren, vlak bij de training.

Corgas is een soort orgasme dat vrouwen hebben tijdens spieroefeningen die verantwoordelijk zijn voor de stabilisatie van het bekken, de heupen en de wervelkolom. Het wordt beschreven als spierafkortingen van de buik zonder tintelen in het gebied van Clitoris.

Aanvankelijk haalde het onderwerp van Cogsmov Alfred Kinsey, die, die vrouwelijke orgasmes bestudeert, zei dat 5% van de vrouwen gemakkelijker was om orgasme te krijgen tijdens de oefening, in plaats van seks met een man. Maar onderzoekers van de Universiteit van Indiana gingen verder en begonnen te studeren, welke oefeningen zo blij zijn met de dames. Het bleek dat dit een oefening is op de pers, het hefgewichten, hardlopen, fietsen en yoga.

Volgens de hypothese van de hiervoor genoemde Barry Komsisaruk beïnvloeden het lichaam en orgasme bijna hetzelfde: de bloeddruk neemt toe, het hart klopt sneller, de lichaamstemperatuur groeit. Voor de hersenen zijn dit allemaal indicatoren van het orgasme, die op zijn beurt het spierteam geeft om te krimpen.

Orgasme van stimulatie van tepels

Mensen, als we spreken in de taal van biologen, zijn de enige zoogdieren, wiens vrouwtjes in de puberteit groeien, evenals tijdens de zwangerschap. En de mensen zelf zijn de enige blik van dieren, die tijdens seks speciale aandacht besteedt aan de borst: Caress, Eat, Kiss. Het is goed, omdat de vrouw in staat is om een ​​orgasme te ervaren met een juiste stimulatie van tepels. Orgasme vertelt niet alleen in de tepels, maar ook in de borst, hoewel het meest intens is in de buurt van zijnol.

Waarom de borst raken, dus excite als het niet van toepassing is op genitale organen? En alles omdat de hersenen van de vrouw informatie verwerkt over de stimulatie van tepels op dezelfde manier als over de stimulatie van de clitoris door de genitale sensorische schors van de hersenen te activeren.

Bovendien, bij het stimuleren van tepels, treden de baarmoeder en de productie van het hormoon van oxytocine op, en het is trouwens verantwoordelijk voor de vorming van liefde en affectie. Zorg ervoor dat als hij je borst kust, dan precies zal het ervan liefhebben.

Ook, naast oxytocine, wordt een ander hormoon geproduceerd – prolactine. Zijn rol in je lichaam is niet alleen in de vorming van moedermelk, maar ook bij het verkrijgen van een orgasme, terwijl hij een indicator is voor seksuele tevredenheid.

Voor een lange tijd werd een dergelijke manier om orgasme te bereiken beschouwd als uitvinding. Maar Dr. Herbert Otto onderzocht 213 vrouwen, en 61 van hen ervaren orgasme van borststimulatie. En ook zo’n orgasme werd beschreven in het boek “50 tinten grijs”.

Orgasme tijdens de bevalling

Geboorten bij vrouwen worden altijd geassocieerd met pijn. Het is alleen de moeite waard om te kijken naar films waar een vrouw het gezicht verstoort, schreeuwen, beats in de pijn, alsof hij op een hete pan ligt, en de wens om moeder te worden in sommige bijzondere bewerkbare meisjes kunnen verdwijnen.

Ik zou echter graag aandacht willen besteden aan het feit dat sommige vrouwen die al moeders zijn geworden, zeggen dat orgasme tijdens de bevalling wordt getest. Hun aantal is niet zo groot als misschien ik zou willen, slechts 6%. Bovendien kunt u op het internet cursussen “Specialisten” vinden (waarschijnlijk moet dit woord in aanhalingstekens worden genomen), die potentiële Moedersbereidingscursussen voor “orgastisch” bieden.

Waarom het nog steeds mogelijk is om te ervaren?

Laten we beginnen met het feit dat oxytocine, anders het hormoon van liefde noemde en het geslacht toegewezen tijdens de lessen, ook wordt gevormd op het moment van geboorte. En zijn belangrijkste doel is om de bezuinigingen in de baarmoeder te provoceren, en dit is hetzelfde dat gebeurt tijdens een orgasme.

Wanneer de pasgeboren baby het generieke kanaal afdaalt, vergeet dan niet dat hij hetzelfde pad passeert als de penis wanneer hij de vagina binnenkomt. Bovendien kan intense stimulatie van het vaginale kanaal tijdens de bevalling pijn blokkeren – ongeacht of deze irritatie zo sexy wordt gevoeld of niet.

En nu terug naar je favoriete onderwerp: hersenen en orgasme. De pijn activeert die delen van de hersenen die tijdens het orgasme actief worden. Vanuit deze positie kunt u de aantrekkingskracht van mensen uitleggen aan de BDSM-experimenten.

Maar toch, om het orgasme te bereiken tijdens de bevalling, is het noodzakelijk om getrainde vaginale spieren te hebben en de spieren van de baarmoeder kunnen verminderen. Met andere woorden, hoe meer vaginale orgasmes die je had, hoe meer je een kans hebt op orgastische bevalling. In elk geval zullen de “opgeblazen” vaginale spieren uw geboorte minder pijnlijk maken.

Comentarios 0

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *