Welke vrouwen schrikken mannen

17 mayo, 2022

Paradox: gezinsleven, wat vrij tevreden is met vrouwen, soms absoluut niet tevreden met mannen. Onszelf zonder bewustzijn, afweren we soms de soulmate van onszelf.

Over waarom mannen gaan van favoriete vrouwen, vrouw.RU vroeg de expert op het gebied van interpersoonlijke beoefenaars, een beroemde beoefenaarspsycholoog, president van Julia Kuzmina Systems – Yulia Kuzmina.

“Voor mij was het een complete verrassing dat hij me zou gooien dat hij zou verlaten” – dus zegt bijna elke klant of een deelnemer aan de training, die voor de vraag wordt geconfronteerd – hoe beter te veranderen Retourneer je geliefde.

Wat is er gaande? Hier hebben mensen ooit ontmoet, dol op elkaar, beseften dat ze alleen alles samen konden doen – om te

https://walkablehamilton.org/cannon

leven, kinderen te verhogen, op hun voeten te komen en lang en gelukkig te leven. En dan – als een donder onder een heldere hemel – verlaat hij.

Het is vreemd dat vrouwen vaak geschikt zijn voor hoe relaties zijn. Praten met mannen op dit onderwerp, hoor je duidelijke criteria voor niet zo. Ik besloot om een ​​persoonlijke studie uit te voeren en vragen te stellen vragen die ons zullen helpen, vrouwen, waarschuwen en sommige oplossen dit probleem.

Dit is wat de vertegenwoordigers van sterke seks werden beantwoord, die haar vrouw goed behandelt, verliet haar nog steeds.

Comentarios 0

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *